Szőnyegtisztítás 20. kerület

Tapasztalja meg a szakértelmet és a minőséget szőnyegtisztítás szolgáltatásainkban.

Foltos piszkos esetleg a kis kedvence megjelölte szőnyegét akkor keressen minket bizalommal!

Foltkezelés
Vizelet Eltávolítás
Portalanítás
Szőnyegtisztítás Akció

Lakástulajdonosként szőnyegei és bútorai óriási befektetést jelentenek, amelyet hosszú ideig szeretne védeni. A legtöbb szőnyeggyártó javasolja a professzionális szőnyegtisztítást legalább 8-12 havonta egyszer, hogy megőrizze a szőnyeg épségét és tisztább legyen a beltéri környezet. A rendszeres szőnyegtisztítás meghosszabbítja a szőnyegek befektetését

A szőnyegtisztítás időigényes és fárasztó feladat. Hagyja, hogy a Takaritárs kezelje. Kedvező árú takarítást biztosítunk, amelynek köszönhetően szőnyegei és bútorai jól néznek ki, és friss illatúak lesznek.

Kisállatfoltok, Kisállatszagok, Élelmiszerfoltok, a legnehezebbet tudjuk eltávolítani. Hívjon minket, és megtudja, miért jönnek vissza hozzánk ügyfeleink szőnyegtisztítás és bútortisztítás miatt több mint 15 éve.

Szőnyegtisztítás Akció

Háztól-Házig ingyenesen Budapesten

Rendelje meg szőnyegtisztítást és ne fizessen szállítási költséget 10nm felett!

Szőnyegtisztító

Szóval miért küzdenél tovább egyedül, ha a város egyik legjobb szőnyegtisztítója itt van. A  szolgáltatások széles skáláját kínálja a szőnyegtisztításnak a legjobb megfizethető áron. Tehetséges szakértői csapatunk több éves szőnyegtisztítási tapasztalattal rendelkezik, és hatékonyan tudják ellátni a szőnyegtisztítási folyamatot, így újszerűek. Nagy tapasztalattal rendelkezünk különböző típusú szőnyegek tisztításában. Legyen szó hagyományos vagy keleti szőnyegről, szőnyegtisztító szolgáltatásunk mindent megtesz helyetted. Eleged van abból, hogy magad távolítsd el a makacs foltokat a szőnyegekről? Hívj minket!

Szőnyegtisztítás Akció

Kérjen Ingyenes Ajánlatot!

Tegye Tisztává Otthonát! Kérjen ingyenes árajánlatot még ma!

Szőnyegtisztítás előnyei

A szőnyegtisztításnak számos előnye van, és rendszeresen végzett tisztítás hozzájárul a szőnyegek hosszabb élettartamához és az egészséges környezet kialakításához. Itt vannak a szőnyegtisztítás fő előnyei:

Szép Megjelenés:

A rendszeres szőnyegtisztítás javítja a szőnyegek megjelenését, eltávolítva a szennyeződéseket, foltokat és porokat. Ezáltal a szőnyeg frissebb és vonzóbb lesz.

Higiénia és Egészség:

A szőnyegtisztítás segít megszabadulni a baktériumoktól, gombáktól, allergénektől és egyéb potenciális egészségügyi veszélyektől. Ez különösen fontos azok számára, akik allergiások vagy asztmatikusok.

Szőnyeg Élettartamának Megőrzése:

A rendszeres tisztítás megakadályozza, hogy a szennyeződések beágyazódjanak a szőnyeg szálai közé, ami hosszabb élettartamot eredményez.

Folteltávolítás:

Gyors reakcióval és megfelelő tisztítási eljárásokkal a szőnyegtisztítás hatékonyan eltávolíthatja a friss foltokat, elősegítve a szőnyeg hosszú távú tisztaságát.

Illatfrissítés:

A szőnyegtisztításnak kellemes illatot is köszönhetünk, hiszen a tisztítószerek segítenek megszabadulni a kellemetlen szagoktól, és frissítik a szőnyeget.

Mélytisztítás:

Néhány szőnyegtisztítási módszer, például a gőztisztítás, mélyen behatol a szőnyeg rostjaiba, eltávolítva a makacsabb szennyeződéseket és allergéneket.

Környezetbarát Alternatívák:

Sok olyan tisztítási módszer létezik, amely környezetbarát, és minimálisra csökkenti a vegyszerek használatát, ami jó mind a környezet, mind az otthoni lakók számára.

Csökkenti a Por és Allergének Szintjét:

A szőnyegtisztítás segít csökkenteni a por és allergének szintjét a szőnyegen, ami különösen fontos azoknak, akik érzékenyek az ilyen szennyeződésekre.

Energiahatékonyság:

Tiszta szőnyegek esetén a házban található fűtőberendezések és klímák hatékonyabban működhetnek, mivel a tiszta szőnyegek jobban vezetik a hőt és hideget.

A szőnyegtisztítás tehát nemcsak esztétikailag fontos, hanem az egészség és a környezet szempontjából is. Rendszeresen végzett szőnyegtisztítással hozzájárulhatunk otthonunk frissességéhez és tisztaságához.

A szőnyegtisztítás időigényes és fárasztó feladat. Hagyja, hogy a Takaritárs kezelje. Kedvező árú takarítást biztosítunk, amelynek köszönhetően szőnyegei és bútorai jól néznek ki, és friss illatúak lesznek.

Kisállatfoltok, Kisállatszagok, Élelmiszerfoltok, a legnehezebbet tudjuk eltávolítani. Hívjon minket, és megtudja, miért jönnek vissza hozzánk ügyfeleink szőnyegtisztítás és bútortisztítás miatt több mint 15 éve.

Folyamatok

Portalanítás: A szőnyegtisztítás alapja a hatékony portalanítás. A tisztítandó szőnyegeket ipari pórszivóval illetve poroló géppel portalanítjuk.
Előkezelés: A kézi-gépi előkezelés alapozza meg a minőségi szőnyegtisztítás. Mélyen felhordjuk a tisztítószereket a szőnyegekre mosás előtt a foltokat és vizeletet kezeljük ha szükséges!
Mélymosás szőnyegeket mossunk síkmosógépekkel. A kézi és gépi előkezelést követően a szőnyegeket síkmosógépen mossuk át, a végén öblítést alkalmazva.
Kényesebb szőnyegek tisztítása: A kényesebb, színérzékeny szőnyegeket Szőnyeg típusnak megfelelően tisztítjuk.
Szárítás: A szárítás zárt rendszerben 50-65 C fokos szárító berendezésbe történik ahol 7-10 óra alatt teljesen megszáradnak.
Ellenőrzés: Tisztítás végeztével az összes szőnyeget átvizsgáljuk mielőtt visszaszállítjuk a Kedves megrendelőinknek

Megtisztított szőnyegek
0 +
Elégedett ügyfeleink
0 +
Ajánlások ügyfelektől
0 +
Szőnyegtisztítás Akció
Szőnyegtisztítás
Szőnyegtisztítás Akció

Foltos lett a szőnyeg! Néhány tipp.

Szőnyegeink gyakran alulértékeltek, pedig sokat tesznek hozzá otthonunk kényelméhez és hangulatához. A szőnyegek tisztán tartása fontos, és számos előnnyel jár:

Légszűrőként működnek: Szőnyegek képesek por és allergén részecskék megszűrésére, így segíthetnek a levegő minőségének javításában és a lakás allergénmentesítésében.

Megőrzik esztétikájukat: Rendszeres tisztítással a szőnyegek színei, mintái és textúrája frissek maradnak, ami hozzájárul otthonunk vonzó megjelenéséhez.

Higiénia és egészség: A szőnyegek a baktériumok, atkák és más kórokozók gyűjtőhelyei lehetnek, ezért rendszeres tisztításuk fontos az egészségünk szempontjából.

Hosszabb élettartam: Rendszeres tisztítás segíthet megőrizni a szőnyeg rostjait és szálait, így meghosszabbítva élettartamát.

Szagok eltávolítása: A szőnyegekben könnyen megtapadhatnak a különféle szagok. A rendszeres tisztítás segíthet ezek eltávolításában, frissítve a helyiséget.

A szőnyegtisztításnak különféle módszerei vannak: házilag is végezhető porszívózással vagy szőnyegtisztító spray-k használatával, de időről időre ajánlott szakemberrel mélytisztítást végeztetni, hogy alaposan eltávolítsák a makacsabb szennyeződéseket és kórokozókat. Az optimális gyakoriság függ a szőnyeg típusától, a forgalomtól és a szennyeződés mértékétől. Általánosságban hetente egyszer porszívózni és évente legalább egyszer szakemberrel mélytisztítást végezni ajánlott. Minél gondosabban és rendszeresebben gondozzuk szőnyegeinket, annál hosszabb ideig maradnak szépek és használhatóak.

néhány további fontos szempont a szőnyegekkel kapcsolatban:

 1. Szennyeződések eltávolítása: A szőnyegek felszínén sokféle szennyeződés (pl. foltok, olajok, ételmaradványok) megtapadhat. Ezek idővel beszáradhatnak, nehezen távolíthatóak el, és hosszú távon károsíthatják a szőnyeget. Az azonnali reakció és gyors eltávolításuk segíthet megőrizni a szőnyeg eredeti állapotát.

 2. Professzionális tisztítás: Időről időre érdemes szakemberrel végeztetni a szőnyegtisztítást. Az ő speciális eszközeik és módszereik hatékonyabban távolítják el a makacs foltokat és mélyebb szennyeződéseket, mint a házi tisztítószerek.

 3. Megfelelő gondozás és védelem: A szőnyegek védelme érdekében használhatunk védőbevonatot, ami segít megelőzni a foltok kialakulását és könnyebben tisztíthatóvá teszi a szőnyeget. Emellett fontos, hogy megfelelően kezeljük és gondozzuk a szőnyegeket a hosszú élettartam érdekében.

 4. Szakértői tanácsadás: Amennyiben bizonytalanok vagyunk a megfelelő tisztítási módszerek vagy anyagok tekintetében, mindig érdemes szakértőtől, például a szőnyegtisztításra specializálódott vállalkozásoktól vagy szaküzletektől tanácsot kérni. Ők segíthetnek kiválasztani a megfelelő tisztítószereket és elárulhatnak hatékony technikákat a szőnyegek karbantartásához.

Az alapos és rendszeres gondoskodás a szőnyegekről nemcsak az esztétikájuk, hanem az egészségünk és otthonunk tisztasága szempontjából is kulcsfontosságú. Minél több figyelmet szentelünk a szőnyegek gondozásának, annál hosszabb ideig élvezhetjük azok szépségét és kényelmét.

Foltok a szőnyegen sajnos gyakoriak, de szerencsére sokukat el lehet távolítani a megfelelő módszerek alkalmazásával. Fontos, hogy minél hamarabb kezdjünk hozzá a folt kezeléséhez, mert minél hosszabb ideig marad a szőnyegen, annál nehezebben lehet eltávolítani.

Íme néhány általános lépés a folt eltávolításához:

 1. Gyors reakció: Azonnal kezdjük el a folt kezelését, hogy ne szívódjon mélyebbre a szálak közé.

 2. Gyengéd szárítás: Ha a folt nedves, először óvatosan szárítsuk meg a felesleges folyadékot egy tiszta ronggyal vagy papírtörlővel. Ne dörzsöljük, inkább itassuk fel a nedvességet.

 3. Foltmentesítő készítmények: Használjunk enyhe szőnyegfolt eltávolítót vagy házi keveréket. Például ecet és víz keveréke (1 rész ecet, 1 rész víz) vagy szódabikarbóna és víz pasztája sok foltot sikeresen eltávolíthat.

 4. Tesztelés: Mindig először végezzünk egy kis próbát a folt eltávolítandó részén, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a kiválasztott módszer nem okoz további károkat a szőnyegen.

 5. Óvatos tisztítás: Vigyázzunk, hogy ne dörzsöljük túlzottan a szőnyeget, mert ez kárt okozhat a szálakban. Inkább finoman töröljük át a folton a tisztítóanyaggal.

 6. Utókezelés: Miután eltávolítottuk a foltot, töröljük át a területet tiszta vízzel, majd szárítsuk meg alaposan.

 7. Szakember segítsége: szőnyegtisztítás Budapest Ha a folt nagyon makacs vagy nem sikerül otthon eltávolítani, érdemes szakember segítségét kérni.

Ne feledjük, hogy a folt eltávolításának hatékonysága függ a folt típusától és az alkalmazott anyagtól is. Mindig figyeljünk oda a szőnyeg gyártója által ajánlott tisztítási útmutatásokra, és próbáljuk meg mielőbb kezelni a foltokat, hogy megakadályozzuk azok maradandóságát.

A szódabikarbóna egy remek házi tisztítószer, amely sokféle folt és szennyeződés eltávolításában segíthet a szőnyegen. Íme néhány lépés, hogyan alkalmazhatod a szódabikarbónát szőnyegtisztításra:

Száraz tisztítás:

1. Folt előkészítése:

 • Ha a folt nedves, először szárítsuk meg a felesleges nedvességet tiszta ronggyal vagy papírtörlővel.

2. Szódabikarbóna felhordása:

 • Szórd rá a szódabikarbónát közvetlenül a foltra. Ügyelj arra, hogy jó vastagon borítsd be, hogy az be tudjon szívódni a foltba.

3. Beáztatás és szárítás:

 • Hagyd hatni a szódabikarbónát a folton legalább 15-30 percig. Ez idő alatt a szódabikarbóna beivódik a foltba és segít a szennyeződés felszívásában.
 • Miután hatott, használj porszívót a szódabikarbóna leszívására a szőnyegről.

Szódabikarbóna paszta:

1. Paszta elkészítése:

 • Keverj össze szódabikarbónát és vizet, hogy pasztaszerű állagot kapj. Győződj meg róla, hogy ne legyen túl híg vagy túl sűrű.

2. Paszta felhordása:

 • Vigyél fel ebből a pasztából a foltra, majd hagyd rajta legalább 15-30 percig.

3. Tisztítás és szárítás:

 • A beáztatás után töröld le a pasztát egy nedves ronggyal vagy szivaccsal, majd szárítsd meg a területet.

A szódabikarbóna természetes, kímélő és hatékony tisztítószer lehet, de mindig végezz próbát először egy kevésbé szembetűnő helyen, hogy meggyőződj arról, hogy nem okoz-e színeltérést vagy más károsodást a szőnyegen. Makacsabb foltok esetén ismételheted a folyamatot, vagy kombinálhatod más házi tisztítószerekkel vagy folttisztítókkal a hatékonyság növelése érdekében.

Kapcsolat

Szőnyegtisztítás Akció

Foltos lett a szőnyeg! Néhány tipp.

Szőnyegeink gyakran alulértékeltek, pedig sokat tesznek hozzá otthonunk kényelméhez és hangulatához. A szőnyegek tisztán tartása fontos, és számos előnnyel jár:

Légszűrőként működnek: Szőnyegek képesek por és allergén részecskék megszűrésére, így segíthetnek a levegő minőségének javításában és a lakás allergénmentesítésében.

Megőrzik esztétikájukat: Rendszeres tisztítással a szőnyegek színei, mintái és textúrája frissek maradnak, ami hozzájárul otthonunk vonzó megjelenéséhez.

Higiénia és egészség: A szőnyegek a baktériumok, atkák és más kórokozók gyűjtőhelyei lehetnek, ezért rendszeres tisztításuk fontos az egészségünk szempontjából.

Hosszabb élettartam: Rendszeres tisztítás segíthet megőrizni a szőnyeg rostjait és szálait, így meghosszabbítva élettartamát.

Szagok eltávolítása: A szőnyegekben könnyen megtapadhatnak a különféle szagok. A rendszeres tisztítás segíthet ezek eltávolításában, frissítve a helyiséget.

A szőnyegtisztításnak különféle módszerei vannak: házilag is végezhető porszívózással vagy szőnyegtisztító spray-k használatával, de időről időre ajánlott szakemberrel mélytisztítást végeztetni, hogy alaposan eltávolítsák a makacsabb szennyeződéseket és kórokozókat. Az optimális gyakoriság függ a szőnyeg típusától, a forgalomtól és a szennyeződés mértékétől. Általánosságban hetente egyszer porszívózni és évente legalább egyszer szakemberrel mélytisztítást végezni ajánlott. Minél gondosabban és rendszeresebben gondozzuk szőnyegeinket, annál hosszabb ideig maradnak szépek és használhatóak.

néhány további fontos szempont a szőnyegekkel kapcsolatban:

 1. Szennyeződések eltávolítása: A szőnyegek felszínén sokféle szennyeződés (pl. foltok, olajok, ételmaradványok) megtapadhat. Ezek idővel beszáradhatnak, nehezen távolíthatóak el, és hosszú távon károsíthatják a szőnyeget. Az azonnali reakció és gyors eltávolításuk segíthet megőrizni a szőnyeg eredeti állapotát.

 2. Professzionális tisztítás: Időről időre érdemes szakemberrel végeztetni a szőnyegtisztítást. Az ő speciális eszközeik és módszereik hatékonyabban távolítják el a makacs foltokat és mélyebb szennyeződéseket, mint a házi tisztítószerek.

 3. Megfelelő gondozás és védelem: A szőnyegek védelme érdekében használhatunk védőbevonatot, ami segít megelőzni a foltok kialakulását és könnyebben tisztíthatóvá teszi a szőnyeget. Emellett fontos, hogy megfelelően kezeljük és gondozzuk a szőnyegeket a hosszú élettartam érdekében.

 4. Szakértői tanácsadás: Amennyiben bizonytalanok vagyunk a megfelelő tisztítási módszerek vagy anyagok tekintetében, mindig érdemes szakértőtől, például a szőnyegtisztításra specializálódott vállalkozásoktól vagy szaküzletektől tanácsot kérni. Ők segíthetnek kiválasztani a megfelelő tisztítószereket és elárulhatnak hatékony technikákat a szőnyegek karbantartásához.

Az alapos és rendszeres gondoskodás a szőnyegekről nemcsak az esztétikájuk, hanem az egészségünk és otthonunk tisztasága szempontjából is kulcsfontosságú. Minél több figyelmet szentelünk a szőnyegek gondozásának, annál hosszabb ideig élvezhetjük azok szépségét és kényelmét.

Foltok a szőnyegen sajnos gyakoriak, de szerencsére sokukat el lehet távolítani a megfelelő módszerek alkalmazásával. Fontos, hogy minél hamarabb kezdjünk hozzá a folt kezeléséhez, mert minél hosszabb ideig marad a szőnyegen, annál nehezebben lehet eltávolítani.

Íme néhány általános lépés a folt eltávolításához:

 1. Gyors reakció: Azonnal kezdjük el a folt kezelését, hogy ne szívódjon mélyebbre a szálak közé.

 2. Gyengéd szárítás: Ha a folt nedves, először óvatosan szárítsuk meg a felesleges folyadékot egy tiszta ronggyal vagy papírtörlővel. Ne dörzsöljük, inkább itassuk fel a nedvességet.

 3. Foltmentesítő készítmények: Használjunk enyhe szőnyegfolt eltávolítót vagy házi keveréket. Például ecet és víz keveréke (1 rész ecet, 1 rész víz) vagy szódabikarbóna és víz pasztája sok foltot sikeresen eltávolíthat.

 4. Tesztelés: Mindig először végezzünk egy kis próbát a folt eltávolítandó részén, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a kiválasztott módszer nem okoz további károkat a szőnyegen.

 5. Óvatos tisztítás: Vigyázzunk, hogy ne dörzsöljük túlzottan a szőnyeget, mert ez kárt okozhat a szálakban. Inkább finoman töröljük át a folton a tisztítóanyaggal.

 6. Utókezelés: Miután eltávolítottuk a foltot, töröljük át a területet tiszta vízzel, majd szárítsuk meg alaposan.

 7. Szakember segítsége: szőnyegtisztítás Budapest Ha a folt nagyon makacs vagy nem sikerül otthon eltávolítani, érdemes szakember segítségét kérni.

Ne feledjük, hogy a folt eltávolításának hatékonysága függ a folt típusától és az alkalmazott anyagtól is. Mindig figyeljünk oda a szőnyeg gyártója által ajánlott tisztítási útmutatásokra, és próbáljuk meg mielőbb kezelni a foltokat, hogy megakadályozzuk azok maradandóságát.

A szódabikarbóna egy remek házi tisztítószer, amely sokféle folt és szennyeződés eltávolításában segíthet a szőnyegen. Íme néhány lépés, hogyan alkalmazhatod a szódabikarbónát szőnyegtisztításra:

Száraz tisztítás:

1. Folt előkészítése:

 • Ha a folt nedves, először szárítsuk meg a felesleges nedvességet tiszta ronggyal vagy papírtörlővel.

2. Szódabikarbóna felhordása:

 • Szórd rá a szódabikarbónát közvetlenül a foltra. Ügyelj arra, hogy jó vastagon borítsd be, hogy az be tudjon szívódni a foltba.

3. Beáztatás és szárítás:

 • Hagyd hatni a szódabikarbónát a folton legalább 15-30 percig. Ez idő alatt a szódabikarbóna beivódik a foltba és segít a szennyeződés felszívásában.
 • Miután hatott, használj porszívót a szódabikarbóna leszívására a szőnyegről.

Szódabikarbóna paszta:

1. Paszta elkészítése:

 • Keverj össze szódabikarbónát és vizet, hogy pasztaszerű állagot kapj. Győződj meg róla, hogy ne legyen túl híg vagy túl sűrű.

2. Paszta felhordása:

 • Vigyél fel ebből a pasztából a foltra, majd hagyd rajta legalább 15-30 percig.

3. Tisztítás és szárítás:

 • A beáztatás után töröld le a pasztát egy nedves ronggyal vagy szivaccsal, majd szárítsd meg a területet.

A szódabikarbóna természetes, kímélő és hatékony tisztítószer lehet, de mindig végezz próbát először egy kevésbé szembetűnő helyen, hogy meggyőződj arról, hogy nem okoz-e színeltérést vagy más károsodást a szőnyegen. Makacsabb foltok esetén ismételheted a folyamatot, vagy kombinálhatod más házi tisztítószerekkel vagy folttisztítókkal a hatékonyság növelése érdekében.